Despre noi

 SAN SIRO producator al gamei ACUARELA
 
SC SAN  SIRO  IMPEX SRL a luat fiinta in 1992. In perioada de inceput,  pana in anul 1996, San Siro Impex, realiza import de vopsele si tencuieli decorative direct din Italia.
In anul 1996 prin decizia asociatilor, am  inceput productia de vopsele si tencuieli decorative la Cluj in Romania.
Initial, productia a fost demarata cu o linie de productie de capacitate 1000 kg/ora.
In prezent firma este detinuta de patru asociati, persoane fizice si are un capital social  de 148 200 lei. Societatea comerciala, SAN  SIRO IMPEX  SRL a inregistrat o dezvoltare  continua, ajungand in prezent la vanzari extinse  pe aproximativ 80 % din teritoriul tarii.
Odata cu cresterea productiei a crescut si numarul de angajati ai firmei, fiind nevoie sa creem si un domeniu de logistica, cercetare, productie, vanzare si marketing pentru vopsele si tencuieli decorative.
In anul 2002 am  deschis  doua puncte de lucru, unul  in Cluj-Napoca si cel de-al doilea in  Bucuresti; am  investit intr-un teren, necesar construirii unei hale industriale. Aceasta a fost  amenajata si organizata cu  sectii de productie, sectii de ambalare, laboratoare, utilaje performante pentru productie si ambalare, spatii de depozitare, etc.
 
In anul 2004 s-au realizat investitii, pentru achizitionarea de : mijloace de transport, echipamente tehnologice, aparatura si instrumente de masura si control, etc.
In perioada 2005-2006 societatea a investit profitul rezultat din exploatare, intr-o instalatie moderna de vopsele si tencuieli decorative. Tot atunci, am construit o hala noua de productie si am pornit o linie noua de productie cu capacitate de 3000 kg /ora.
Din 2006 pana in prezent societatea s-a extins prin cumpararea de masini de transport marfa (2 autoutilitare), 4 masini pentru agentii de vanzari, 20 de masini de colorat electronice si 10 de masini de colorat manuale.
Incepand din anul 2008 firma a inceput sa isi dezvolte reteaua de vanzari pe tot teritotiul Romaniei prin angajarea de noi agenti si un director de vanzari national.
Incepand cu acest an, am dotat magazinele noastre cheie cu mixere si masini de colorat. Firma avand capacitatea de a creea in laboratorul propriu program de colorare pentru colorantii, bazele si cartelele firmei.
In prezent incercam sa intram pe piata din Romania cu noi produse de foarte buna calitate, cu  o imagine noua a produselor si cu o publicitate si vanzare mai agresiva.
Mentionam ca gama noastra de produse cuprinde
                   -grunduri(amorse) acrilice pe baza de apa ;
                   -vopsele acrilice pe baza de apa ;
                   -tencuieli decorative pentru exterior ;
                   -lacuri de lemn si parchet pe baza de apa ;
                   -emailuri cu efect antic tip pilitura de fier .
SC San Siro Impex Srl, doreste sa multumeasca si cele mai exigente cereri de pe piata, astfel incat prin calitatea produselor dusa la superlativ sa multumim  actualii colaboratori si sa incheiem noi colaborari.